Tenerife te koop : prachtig appartement te koop in La Tejita met 2 slk en groot terras !

El Medano
255.000 €
Referentie: T095
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
68 m² binnen
21 m² buiten
Bouwjaar 2019
Autostaanplaats
Zeezicht

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in El Medano

Te koop in Tenerife : nieuwbouw appartement !Dit mooie appartement is gelegen in het nieuwe complex in opbouw van Sotavento, vlak aan het strand van La Tejita.Het heeft een oppervlakte van 89m2 en een terras van 21m2. Het is gelegen op de eerste verdieping met mooi zicht op zee en het zwembad.Er zijn twee slaapkamers, twee badkamers, een Amerikaanse keuken en een ruime living. Het complex heeft een verwarmd zwembad en tuinen.Een ondergrondse garage en berging zijn incl. in de prijs.In het complex zijn er zonnepanelen die warm water voor het appartement voorzien.Communiteitskosten : 60,-/maandHet appartement wordt zonder meubelen verkocht maar hierin helpen wij u natuurlijk met de aanschaf van de meubelen.

Image of property T095 (4)
Image of property T095 (2)
Image of property T095 (5)
Image of property T095 (8)
Image of property T095 (6)
Image of property T095 (7)
Image of property T095 (3)

LOCATIE El Medano

kaart met locatie

El Medano is een aangenaam dorp vlakbij de Montaña Roja. Hier heerst er een jonge mentaliteit, mede door de aanwezigheid van de vele surfers als ook door het aanbod van allerlei activiteiten in de dorpskern. In het centrum van El Medano bevinden er zich tal van goede restaurantjes, bars en winkeltjes. Op het dorpsplein krioelt het in de zomer van beweging : toeristen maar ook de eigen bevolking komen hier dan samen om na een warme zomerdag verkoeling te zoeken op de vele terrasjes of om gewoon op een bankje te zitten en te genieten van de zeebries. Het zandstrand van El Medano is een geliefkoosde badplaats voor jong en oud. El Medano is eveneens het mekka voor de surfers en niet voor niets worden hier de Europese kampioenschappen surfen gehouden. Men kan hier aangenaam slenteren langs de wandelboulevard, km's lang tot aan het strand van Tejita of tot het vissersdorp Los Abrigos. El Medano heeft een aparte stijl en dat maakt het zo authentiek !

Image of location El Medano
Image of location El Medano
Image of location El Medano
Image of location El Medano
Image of location El Medano
Image of location El Medano
Image of location El Medano
Image of location El Medano

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

address

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
+34 630 764 762