Verkocht

Vastgoed Tenerife : ruime villa met verwarmd zwembad en 5 slaapkamers in Playa Paraïso !

Playa Paraíso/Adeje
945.000 €
Referentie: T135
Villa
5 Slaapkamers
3 Badkamers
300 m² binnen
730 m² buiten
Autostaanplaats
Zeezicht
Teide zicht
Dicht bij de kust
Zwembad
Privé zwembad

OMSCHRIJVING 5 slaapkamer villa in Playa Paraíso/Adeje

Deze mooie villa is gelegen in Playa Paraiso op een perceel van 1.030 m2, met een bebouwde oppervlakte van 300 m2. Er is tevens een bergruimte van 180 m2 en een garage voor meerdere auto's.In de villa zijn er 2 keukens, een grote living van 90m2, 3 badkamers en 5 slaapkamers. Er is tevens de mogelijkheid om de villa te verdelen in 2 onafhankelijke appartementen want er zijn 2 ingangen.Er zijn diverse overdekte en open terrassen, tuinen en een verwarmd zwembad. Het geheel is ingericht met veel smaak ! Verder is er mooi uitzicht op de zee en de bergen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwe properties, volg dan onze pagina op facebook :Tenerifeonline.immo

Foto van woning T135 (3)
Foto van woning T135 (2)
Foto van woning T135 (8)
Foto van woning T135 (4)
Foto van woning T135 (7)
Foto van woning T135 (6)
Foto van woning T135 (5)

LOCATIE Playa Paraíso/Adeje

kaart met locatie

De woning is op een unieke vakantiebestemming gelegen. Net langs La Caleta en het mondaine Fañabe met zijn restaurantjes, prachtige stranden en shoppingcentra. Hier vindt U de rust van de natuur en de zee en dit in een goed georganiseerd vakantiecomplex. Het zuiden van Tenerife behoort tot het beste klimaat van het eiland, dankzij de invloed van de passaatwinden die voor een gemiddelde temperatuur zorgen van 22 gr in de winter en 27 gr in de zomer. Playa Paraïso is vlak aan zee gelegen. Aan de rotsachtige kust is de zee op zijn mooist doordat het hier nog niet overspoeld is door massatoerisme. In de buurt, op wandelafstand, vindt u supermarktjes en restaurantjes. Playa Paraïso is meer en meer de place to be aan het worden door het prestigieuze 5 sterren Hardrockhotel dat zijn deuren opende.In de baai, op wandelafstand van het complex, bevindt zich een prachtig openbaar lounge strand waar je op de mooie lounge ligbedden kan genieten van een cocktail en de rust.Vanuit Playa Paraïso wandel je langs de prachtige rotsweg naar La Caleta en zo wandel je door naar Fañabe, Las Americas....De openbare bussen van Titsa hebben haltes in de buurt zodat u hiermee het eiland kan verkennen. De autosnelweg TF1 ligt op slechts op 5 min. met de auto en deze snelweg brengt u naar alle leuke plekjes van het eiland.Onlangs werd er ook een prachtig nieuw commercieel centrum geopend in Playa Paraïso, genaamd Rosa Center. Er zijn daar talloze winkels, enkele restaurants en bars met mooie terrassen en uitzicht en tevens een mini golf !

Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
+34 630 764 762