Verkocht

Nieuwbouw in Adeje : prachtige 2 en 3 slaapkamerappartementen met ruim terras en gemeenschappelijk zwembad !

Adeje
275.000 tot 295.000 €
Referentie: T231
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
95 m² binnen
30 m² buiten
Bouwjaar 2021
Autostaanplaats
Parkeerplaats
Zeezicht
Teide zicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Adeje

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 37 woningen en is gelegen in Adeje, in het zuiden van Tenerife. Eén van de meest populaire vakantie bestemmingen in Europa! In dit nieuwbouwcomplex zullen er 37 appartementen gebouwd worden op een volledig privaat perceel van 6.225 m². Het project omvat een kelderverdieping, gelijkvloers en twee verdiepingen met appartementen van 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen en bijna allemaal uitzicht op de Atlantische Oceaan. In de kelderverdieping komen een parkeergarage voor 52 parkeerplaatsen, opslagruimten en de installaties van het gebouw. Er zijn buiten de tuin ook twee gemeenschappelijke zwembaden: één voor volwassenen en een kleiner, ondieper en dus veiliger zwembad voor de jongere kinderen van het gezin. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich de 2 en 3 slaapkamer appartementen. Elk appartement wordt verkocht met een garage en berging. Alle appartementen zijn ruim en hebben voldoende terras.

De start van het project is voorzien vanaf juni 2021.

Adeje : wat begon als een klein dorp aan de voet van een berg, is nu één van Europa's populairste vakantiebestemmingen. Ondanks de snelle groei heeft Adeje echter nog steeds het karakter van een landelijk dorp en beschikt het over een schat aan natuurparken en mooie wandel routes. Ook vind je er moderne, eigentijdse architectuur en luxe 4- en 5-sterrenhotels. Verder zijn er waterparken, stranden en een scala aan vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit alles maakt van Adeje de perfecte plek om er te wonen. Costa Adeje heeft vier km aan stranden en een kustlijn van 26,11 km. Het heeft acht hoofdstranden die geschikt zijn om te zwemmen en is uitgerust met alle noodzakelijke diensten en voorzieningen voor een comfortabele levensstijl.

Foto van woning T231 (2)

LOCATIE Adeje

kaart met locatie

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364