Villa Tenerife : unieke locatie ! Eerste lijn villa met 4 slaapkamers en 4 badkamers in Los Cristianos!

Los Cristianos
2.200.000 €
Referentie: T253
Villa
4 Slaapkamers
3 Badkamers
192 m² binnen
350 m² buiten
Autostaanplaats
Parkeerplaats
Zeezicht
Teide zicht
Dicht bij de kust
Zwembad
Privé zwembad

OMSCHRIJVING 4 slaapkamer villa in Los Cristianos

Deze luxe villa is gelegen op de eerste lijn aan het strand van Los Cristianos. Vanuit de villa is er prachtig uitzicht op de kust en de bergen. Deze prachtige villa heeft 4 verdiepingen met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Er is een volledig ingerichte keuken, ruime woonkamer met eet gedeelte en meerdere terrassen met prachtig uitzicht. Tevens is er een kelder met speelkamer, garage voor meerdere auto's, een wijnkelder en berging. De villa is omgeven door een goed onderhouden tuin en heeft een verwarmd zwembad. Deze villa is uniek door zijn ligging en ruimte !

Foto van woning T253 (3)
Foto van woning T253 (5)
Foto van woning T253 (2)
Foto van woning T253 (4)

LOCATIE Los Cristianos

kaart met locatie

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven.In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud.Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
+34 630 764 762