Vastgoed Tenerife : mooi 1 slaapkamer appartement met zeezicht vlak aan zee!
192.000 €
ReferentieT256
Prijs192.000 €
LocatieEl Medano
TypeAppartement
Slaapkamers1
Badkamers1
Binnen oppervlakte61
Buiten oppervlakte7
AutostaanplaatsJa
ParkeerplaatsJa
ZeezichtJa
Dicht bij de kustJa
ZwembadJa
Omschrijving

Dit appartement met 1 slaapkamer is gelegen in het complex Vista Roja op de eerste verdieping. Dit complex is gelegen vlak aan zee en de Montaña Roja alwaar u het hele jaar door kan genieten van één van de beste klimaten in Europa. Het complex is uitgerust met 2 zwembaden, één voor volwassenen en één volledig voorziening van omheining voor de kinderen. Bovendien zijn er mooie tuinen, waar u relaxed kan zonnen, lezen of gewoon genieten van de zonsondergang en dit in een omgeving waar de natuur op zijn best is. Dit appartement heeft mooi zeezicht, een ruime living, een kwaliteits keuken en een badkamer met toilet van Grohe en Roca. Er is een dubbele slaapkamer en er is tevens een waskeuken/berging in het appartement. Er werd voor deze constructie gewerkt met hoge kwaliteitsmaterialen. Het terras heeft een oppervlakte van 8 m2

Het complex is gelegen op 200 m van het commercieel centrum en op 200 m van het strand. In de prijs is er inbegrepen : een parkeerplaats en een berging. Het appartement wordt bemeubeld verkocht.

Communiteitskosten : 45,-/maand

Plattegrond
Ligging

El Medano is een aangenaam dorp vlakbij de Montaña Roja. Hier heerst er een jonge mentaliteit, mede door de aanwezigheid van de vele surfers als ook door het aanbod van allerlei activiteiten in de dorpskern. In het centrum van El Medano bevinden er zich tal van goede restaurantjes, bars en winkeltjes. Op het dorpsplein krioelt het in de zomer van beweging : toeristen maar ook de eigen bevolking komen hier dan samen om na een warme zomerdag verkoeling te zoeken op de vele terrasjes of om gewoon op een bankje te zitten en te genieten van de zeebries. Het zandstrand van El Medano is een geliefkoosde badplaats voor jong en oud. El Medano is eveneens het mekka voor de surfers en niet voor niets worden hier de Europese kampioenschappen surfen gehouden. Men kan hier aangenaam slenteren langs de wandelboulevard, km's lang tot aan het strand van Tejita of tot het vissersdorp Los Abrigos. El Medano heeft een aparte stijl en dat maakt het zo authentiek !

Contacteer ons