Te koop luxe nieuwbouwproject in Los Gigantes!

Los Gigantes
850.000 €
Referentie: T274
Appartement
3 Slaapkamers
3 Badkamers
197 m² binnen
216 m² buiten
Bouwjaar 2021
Autostaanplaats
Parkeerplaats
Zeezicht
Teide zicht
Dicht bij de kust
Zwembad
Privé zwembad

OMSCHRIJVING 3 slaapkamer appartement in Los Gigantes

Dit gloednieuwe exclusieve project van 19 appartementen is gelegen in Los Gigantes en in volle aanbouw. De 19 ruime luxe appartementen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en hebben allen een spectaculair zicht op de oceaan, La Gomera, de jachthaven en de rotsen van Los Gigantes. Deze appartementen worden volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht en bestaan uit twee of drie slaapkamers, twee of drie badkamers, woonkamer, eetkamer, keuken, berging en 1 of 2 garageplaatsen. Elk appartement heeft een zeer ruim terras met een oppervlakte tussen 84m2 en 216 m2 en een privé zwembad. De binnen oppervlaktes van de appartementen bedragen 112 m2 tot 197 m2. Voor meer info stuur ons een mail : tenerifeonlinesl@gmail.com

Foto van woning T274 (8)
Foto van woning T274 (6)
Foto van woning T274 (4)
Foto van woning T274 (7)
Foto van woning T274 (3)
Foto van woning T274 (5)
Foto van woning T274 (2)

LOCATIE Los Gigantes

kaart met locatie

Los Gigantes is een plaats aan de westkust van het Canarische eiland Tenerife. De plaats behoort tot de gemeente Santiago del Teide. Ten zuiden van de plaats ligt Puerto de Santiago ertegen aangebouwd.Los Gigantes staat vooral bekend om de imposante reusachtige rotsformaties (Acantilados de Los Gigantes) die oprijzen boven zee, welke ten noorden van Los Gigantes liggen. De plaats heeft haar naam ook te danken aan deze reuzen (Los Gigantes = de reuzen). Op sommige plaatsen rijzen deze rotsformaties tot wel 800 meter boven de zeespiegel. De plaats zelf heeft een grote, rechthoekige afgesloten zeejachthaven, ommuurd door een betonnen wal, vanwege de ruige zee en golven die hier zich bevinden.Tussen de haven en de hoge rotsen ligt een klein lavastrand, Playa Los Guios. Aan de haven ligt een weg met een boulevard met een tal van restaurants. Vlak bij de haven ligt een vrij toegankelijk zwembad, die uitkijkt over zee en de rotsen van Los Gigantes.Los Gigantes is een toeristische trekpleister van het eiland en dat is ook te merken aan de talloze winkeltjes en de drukte, vooral rondom de haven. De plaats zelf heeft veel hotel- en appartementencomplexen, waar vandaag de dag nog steeds aan wordt gebouwd, met uitbreiding tegen de hoge rotsen van deze plaats. Ook zijn er vanuit de haven rondvaarten mogelijk langs rotspartijen of verder de oceaan op om bijvoorbeeld dolfijnen te bekijken.

Afstanden met de auto:

  • Luchthaven Zuid “Reina Sofía”: 36min
  • Luchthaven Noord “Los Rodeos”: 1h17min
  • Teide: 38min
  • El Duque: 27min
  • El Médano: 46min
Foto van locatie Los Gigantes
Foto van locatie Los Gigantes
Foto van locatie Los Gigantes
Foto van locatie Los Gigantes
Foto van locatie Los Gigantes
Foto van locatie Los Gigantes

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
+34 630 764 762