Immo Tenerife : luxueuze nieuwbouw residentie op topligging !

Costa del Silencio
580.000 tot 779.000 €
Referentie: T277
Appartement
2 tot 3 Slaapkamers
2 Badkamers
106 m² binnen
60 m² buiten
Bouwjaar 2021
Autostaanplaats
Zeezicht
Dicht bij de kust
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 tot 3 slaapkamer appartement in Costa del Silencio

Nieuwbouw appartementen te koop in Zuid Tenerife, op enkele meters van de zee. Dit prachtig nieuwbouw project is volop onder constructie! Gelegen op een prachtig eerste lijn grondstuk in Zuid-Tenerife. Alle 16 wooneenheden kijken frontaal uit op de oceaan en er kan genoten worden van fantastisch zeezicht. Alle appartementen hebben een minimalistische moderne afwerking van hoge kwaliteit. De appartementen hebben een oppervlakte van 106 m2 en beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De amerikaanse keuken is volledig ingericht en voorzien van een keukeneiland. Elke slaapkamer heeft een en suite badkamer. De master bedroom heeft eveneens een dressing. De terrassen van de verschillende appartementen verschillen, gaande van 20 m2 tot 60 m2. Elk appartement heeft een afgesloten garage. Acht appartementen van de zestien appartementen hebben een zwembad. In het complex is er eveneens een lift. Neem contact met ons op ivm de verschillende prijzen en plannetjes per appartement.

Foto van woning T277 (8)
Foto van woning T277 (4)
Foto van woning T277 (5)
Foto van woning T277 (2)
Foto van woning T277 (3)
Foto van woning T277 (7)
Foto van woning T277 (6)

LOCATIE Costa del Silencio

kaart met locatie

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen.Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië).Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu.Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364