Te koop Tenerife: mooi appartement met 2 slaapkamers en zeer groot terras in L vorm.

Playa Paraíso/Adeje
350.000 €
Referentie: T307
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
82 m² binnen
86 m² buiten
Bouwjaar 2
Autostaanplaats
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Teide zicht
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Playa Paraíso/Adeje

Dit ruime appartement heeft als grote troef een enorm terras met zicht op het gemeenschappelijk zwembad en gedeeltelijk zeezicht.

Binnen is er een living met veel lichtinval en een Amerikaanse ingerichte keuken. Verder zijn er 2 dubbele slaapkamers met elk een badkamer. Zowel de slaapkamers als de living geven uit op het terras. Er is tevens een ondergrondse parking inbegrepen in de prijs. Gezien de prijsstijgingen in Playa Paraïso is dit appartement zeer gunstig geprijsd.

Foto van woning T307 (3)
Foto van woning T307 (2)
Foto van woning T307 (7)
Foto van woning T307 (6)
Foto van woning T307 (4)
Foto van woning T307 (5)
Foto van woning T307 (8)

LOCATIE Playa Paraíso/Adeje

De woning is op een unieke vakantiebestemming gelegen. Net langs La Caleta en het mondaine Fañabe met zijn restaurantjes, prachtige stranden en shoppingcentra. Hier vindt U de rust van de natuur en de zee en dit in een goed georganiseerd vakantiecomplex. Het zuiden van Tenerife behoort tot het beste klimaat van het eiland, dankzij de invloed van de passaatwinden die voor een gemiddelde temperatuur zorgen van 22 gr in de winter en 27 gr in de zomer. Playa Paraïso is vlak aan zee gelegen. Aan de rotsachtige kust is de zee op zijn mooist doordat het hier nog niet overspoeld is door massatoerisme. In de buurt, op wandelafstand, vindt u supermarktjes en restaurantjes. Playa Paraïso is meer en meer de place to be aan het worden door het prestigieuze 5 sterren Hardrockhotel dat zijn deuren opende.In de baai, op wandelafstand van het complex, bevindt zich een prachtig openbaar lounge strand waar je op de mooie lounge ligbedden kan genieten van een cocktail en de rust.Vanuit Playa Paraïso wandel je langs de prachtige rotsweg naar La Caleta en zo wandel je door naar Fañabe, Las Americas....De openbare bussen van Titsa hebben haltes in de buurt zodat u hiermee het eiland kan verkennen. De autosnelweg TF1 ligt op slechts op 5 min. met de auto en deze snelweg brengt u naar alle leuke plekjes van het eiland.Onlangs werd er ook een prachtig nieuw commercieel centrum geopend in Playa Paraïso, genaamd Rosa Center. Er zijn daar talloze winkels, enkele restaurants en bars met mooie terrassen en uitzicht en tevens een mini golf !

Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje
Foto van locatie Playa Paraíso/Adeje

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364