Te koop in Los Cristianos: ideaal gelegen vakantie appartement in vakantie complex !

Los Cristianos
199.700 €
Referentie: T311
Appartement
1 Slaapkamer
1 Badkamer
51 m² binnen
10 m² buiten
Dicht bij de kust
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 1 slaapkamer appartement in Los Cristianos

Nieuw appartement te koop in complex Oasis Mango gelegen in Los Cristianos ! Op wandelafstand van het mooie gedeelte van Los Cristianos en het strand. Het ressort beschikt over een restaurant, zwembad, supermarkt, receptie, fietsverhuur, animatie voor kinderen en ligt 800 m van de zee.

Dit appartement heeft een mooi terras, een stijlvolle badkamer, een volledig uitgeruste moderne keuken, een ruime slaapkamer en living, evenals tv, kluisje en een draadloze internetverbinding. Er is een mooi terras met zeezicht!

Dit 1 slaapkamer appartement heeft een verhuurlicentie met een gegarandeerde verhuuropbrengst per maand van 875,-

Alles wordt door het complex geregeld : verhuring, communiteit, onderhoud...

Dit appartement is stijlvol bemeubeld. (incl. in de prijs)

Foto van woning T311 (6)
Foto van woning T311 (4)
Foto van woning T311 (3)
Foto van woning T311 (7)
Foto van woning T311 (2)
Foto van woning T311 (8)
Foto van woning T311 (5)

LOCATIE Los Cristianos

kaart met locatie

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven.In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud.Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364