Nieuwbouw Adeje :prachtige nieuwbouwappartementen te koop met 2 en 3 slaapkamers

Adeje
400.000 €
Referentie: T325
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
67 m² binnen
23 m² buiten
Bouwjaar 2022
Autostaanplaats
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Teide zicht
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Adeje

Dit nieuwbouwproject is gelegen in Adeje, boven de regio El Duque, in het zuiden van Tenerife. Eén van de meest populaire vakantie bestemmingen in Europa!

Het nieuwbouw project omvat een kelderverdieping, gelijkvloers en drie verdiepingen met appartementen van 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen.

Er zullen buiten de mooie aangelegde tuin ook twee gemeenschappelijke zwembaden voorzien worden met een ruim solarium : één voor volwassenen en een kleiner, ondieper en dus veiliger zwembad voor de jongere kinderen van het gezin.

Elk appartement wordt verkocht met een garage en berging. Alle appartementen zijn ruim en hebben voldoende terras.

De start van het project is voorzien in het najaar van 2022.

U kan nu al deelnemen aan de presale : stuur ons een mail en u ontvangt de nog beschikbare appartementen met het bijhorende plan.

Voor de 3 slaapkamer appartementen : ref : T326

Adeje : wat begon als een klein dorp aan de voet van een berg, is nu één van Europa's populairste vakantiebestemmingen. Ondanks de snelle groei heeft Adeje echter nog steeds het karakter van een landelijk dorp en beschikt het over een schat aan natuurparken en mooie wandel routes. Ook vind je er moderne, eigentijdse architectuur en luxe 4- en 5-sterrenhotels. Verder zijn er waterparken, stranden en een scala aan vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit alles maakt van Adeje de perfecte plek om er te wonen. Costa Adeje heeft vier km aan stranden en een kustlijn van 26,11 km. Het heeft acht hoofdstranden die geschikt zijn om te zwemmen en is uitgerust met alle noodzakelijke diensten en voorzieningen voor een comfortabele levensstijl.

Foto van woning T325 (2)
Foto van woning T325 (8)
Foto van woning T325 (7)
Foto van woning T325 (5)
Foto van woning T325 (4)
Foto van woning T325 (3)
Foto van woning T325 (6)

LOCATIE Adeje

kaart met locatie

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364