Kopen Los Cristianos : ideale investering te Tenerife : prachtig 1 slaapkamer appartement met zeezicht!

Los Cristianos
310.000 €
Referentie: T333
Appartement
1 Slaapkamer
1 Badkamer
60 m² binnen
6 m² buiten
Autostaanplaats
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 1 slaapkamer appartement in Los Cristianos

Te koop Los Cristianos

Dit mooi gerenoveerde 1 slaapkamer appartement is gelegen op de 11e verdieping van een eerste lijn complex in Los Cristianos en heeft uitzicht op zee. Het heeft een heerlijke locatie daar het vlak aan het witte zandstrand is gelegen. De binnen oppervlakte is 60 m2 en de oppervlakte van het terras is 6 m2. Er is een gemeenschappelijk zwembad en een gemeenschappelijk parkeerplaats. Het appartement is gelegen dichtbij restaurantjes, bars, winkels en shops. Ideaal voor vakantieverhuur omwille van de vergunning hiervoor. Dus een optimale rentabiliteit!

Foto van woning T333 (8)
Foto van woning T333 (2)
Foto van woning T333 (4)
Foto van woning T333 (6)
Foto van woning T333 (3)
Foto van woning T333 (7)
Foto van woning T333 (5)

LOCATIE Los Cristianos

kaart met locatie

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven.In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud.Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364