Vastgoed Tenerife : mooie woning met zeezicht, 4 slaapkamers en 4 badkamers! Gemeenschappelijk zwembad!

Torviscas alto/Adeje
450.000 €
Referentie: T334
Duplex
4 Slaapkamers
4 Badkamers
116 m² binnen
49 m² buiten
Bouwjaar 2000
Autostaanplaats
Parkeerplaats
Teide zicht
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 4 slaapkamer duplex in Torviscas alto/Adeje

Deze mooie woning is te koop in het complex Balcon del Atlantico te Adeje. Het heeft 2 grote terrassen en een fantastisch uitzicht op de zee en het eiland La Gomera. De terrassen zijn zuidgericht.

Het huis is gebouwd begin 2000 en is in uitstekende staat. Het bestaat uit 4 slaapkamers, 4 badkamers en een ruime woon-eetkamer.

De mooie, volledig ingerichte keuken is apart gelegen. In de kelder is er een enorme garage (elektrische deur) met ruimte voor 2 auto's en daar is er ook een extra slaapkamer met badkamer. Deze kamer, op dezelfde hoogte als de garage heeft een raam met natuurlijk licht en ventilatie. Deze woning is ideaal voor een gezin met kinderen en is gelegen in een rustige woonwijk, kortbij alle voorzieningen zoals: winkelcentrum, restaurants, bars, ...Het complex heeft 2 gemeenschappelijke zwembaden.

Onze mening: deze woning is uitstekend geschikt voor diverse doeleinden. Voor eigen gebruik, verhuur, verhuur aan overwinteraars en huurders die komen telewerken. Het grote voordeel van de woning is dat men er zelf een privé gedeelte kan maken voor eigen gebruik en gelijktijdig de andere delen voor verhuur beschikbaar kan stellen. Deze eigendom kan je het hele jaar door verhuren. De buurt is hiervoor ideaal dankzij zijn ligging en tegelijkertijd kortbij alle faciliteiten en winkels. In dit complex mag men verhuren en men kan een licentie voor vakantieverhuur verkrijgen. De vlieghaven is op 20 min bereikbaar.

Communiteitskosten : 106 €

Foto van woning T334 (4)
Foto van woning T334 (7)
Foto van woning T334 (6)
Foto van woning T334 (3)
Foto van woning T334 (8)
Foto van woning T334 (2)
Foto van woning T334 (5)

LOCATIE Torviscas alto/Adeje

kaart met locatie

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364