Nieuwbouw in Tenerife: unieke eigentijdse luxe-appartementen!

Adeje
785.000 €
Referentie: t347
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
Bouwjaar 2022
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Privé zwembad
Teide zicht
Zeezicht

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Adeje

Het residentieel project wordt gebouwd in Callao Salvaje en is wederom een prestige plaatje van de gerenomeerde architect Leonardo Omar. Lokale, hedendaagse en kwalitatieve materialen zijn in dit project de bijzondere troef! Dit residentiele complex is een unieke combinatie van appartementen en villas tesamen in een kleinschalig geheel. Daarom staat het hele project garant voor ontspanning en genieten.

Het project wordt gerealiseerd in drie fasen; fase I, gevolgd door fase II en fase III. De verschillende accomodaties zullen gevarieerd bestaan uit 2-3 slaapkamers, 2-3 badkamers, privézwembad, ruime terrassen, eigen parkeerplaats en ruime bergingen. In het complex zullen liften geïntegreerd worden en zelfs oplaadpunten voor auto's en fietsen worden voorzien. Van hedendaagse voorzieningen gesproken. Alle apparatuur en installaties in het complex zullen van hoogstaande kwaliteit zijn.

Het complex ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Callao Salvaje, waar een rustige zomersfeer heerst. Dicht bij het strand vindt u kleine gezellige restaurants waar u kan genieten van de typische Canarische gerechten. In dit gedeelte van Tenerife heerst een stabiel klimaat. Dit komt door de omringende Atlantische oceaan en heersende passaatwinden. Zelfs in de wintermaanden blijft deze stabiliteit zich aanhouden door medewerking van onze gekende vulkaan 'El Teide'. Kortom: hier is het een heel jaar door genieten!!

Er kan daar eindeloos gewandeld en gefietst worden...

Op 10 min bent u aan de kust van La Caleta met de heerlijkste en goede restaurantjes, op 15 min bent u in het drukke toeristische Playa Las Americas en op 20 min aan de luchthaven!

Aanvang van de werken : half oktober 2022

Voor meer info en plannen . Stuur ons een mailtje

Foto van woning t347 (8)
Foto van woning t347 (2)
Foto van woning t347 (7)
Foto van woning t347 (4)
Foto van woning t347 (5)
Foto van woning t347 (6)
Foto van woning t347 (3)

LOCATIE Adeje

kaart met locatie

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364