Te koop Tenerife: charmante en mooie woning met 3 slaapkamers in San Blas

Amarilla Golf / Golf del Sur
339.000 €
Referentie: t369
Villa
3 Slaapkamers
2 Badkamers
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Zwembad
Zeezicht
Teide zicht

OMSCHRIJVING 3 slaapkamer villa in Amarilla Golf / Golf del Sur

In deze gezellige regio in het zuiden van Tenerife staat dit charmante huis met maar liefst drie slaapkamers te koop. In dit kleine complex van 16 huizen is dit het enige huis dat zee- en bergzicht heeft.

De benedenverdieping beschikt over een ruime woonkamer met een apart eetgedeelte en een grote keuken. In de hal bevindt zich een garderobe met aansluitend een praktische opbergruimte. Vanuit de woonkamer heb je rechtstreekse toegang tot de tuin die op zijn beurt toegang geeft tot het gemeenschappelijk zwembad. Vanuit de benedenverdieping is er toegang tot de ruime geïntegreerde garage met zijn eigen bergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan er twee voorzien zijn van een en-suite badkamer. Tevens hebben twee slaapkamers elk hun eigen terras.

Het volledige huis is voorzien van airconditioning en het wordt gemeubileerd verkocht.

Foto van woning t369 (8)
Foto van woning t369 (7)
Foto van woning t369 (3)
Foto van woning t369 (4)
Foto van woning t369 (2)
Foto van woning t369 (6)
Foto van woning t369 (5)

LOCATIE Amarilla Golf / Golf del Sur

kaart met locatie

Amarilla Golf ligt in het zuiden van Tenerife en is vanwege de talrijke golf gebieden één van de groenste gebieden in het zuiden.Er bevinden zich hier twee grote golfterreinen : de 'Amarilla Golf' en de 'Golf del Sur'. Beide golfcourts hebben mooie clubhuizen waar je terecht kan voor een terrasbezoek met prachtig zicht en hebben ook een restaurantgedeelte.In de buurt heb je alle voorzieningen, zoals winkeltjes, een shoppingcentrum, een promenade met restaurants langs de kust, een manège en een jachthaven met een restaurant/loungeclub met prachtig dakterras. In de haven kunt u met een duikboot onderzee gaan om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken, u kan er jetski's of zelfs een jacht of zeilboot huren. In de directe omgeving is er een ultra moderne kliniek, andarts, dokter en apotheek. In het winkelcentrum San Blas, waar u te voet naar toe kan, vind je restaurants, bars, winkeltjes, een supermarkt, nagesltyliste en kappers. Het bestaat uit een mooie dorpskern met een kerk en een gezellig plein met terrasjes waar 's avonds muziek gespeeld wordt.Via de lange wandeldijk, kan je tot het pittoreske vissesdorpje Los Abrigos of Costa del Silencio wandelen al genietend van de zeelucht en de schitterende natuur.De afslag naar de snelweg TF- 1 ligt op slechts 3 min. met de auto. Deze snelweg brengt u naar alle delen van het eiland. In enkele minuten ben je in Las Chafiras waar er een grote verscheidenheid is aan diverse meubel-en electrozaken. Ook vind je daar garages en autozaken.In Amarilla Golf zijn er bushaltes die je naar het drukke centrum van Las Americas en Los Cristianos brengen. Wanneer je vanuit Amarilla Golf 10 minuten verder rijdt met de auto kom je in het authentieke vissersdorp, Los Abrigos, waar je iedere dag verse vis kan eten in één van de restaurantjes met prachtig zicht op zee. Een kwartiertje verder met de auto kom je in het surfers paradijs : El Medano, waar veel belangrijke surfkampioenschappen georganiseerd worden. El Medano heeft een prachtig strand, restaurants en een mooie wandelboulevard langs de kust.Los Cristianos en Playa Las Americas liggen op 10 minuten met de auto.

Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur
Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur
Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur
Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur
Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur
Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur
Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur
Foto van locatie Amarilla Golf / Golf del Sur

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364