Verkocht

Vastgoed Tenerife : uniek aanbod ! Mooi vernieuwd appartement in vakantiecomplex met verwarmd zwembad, poolbar en restaurant !

Amarilla Golf / Golf del Sur
129.000 €
Referentie: TR172
Appartement
1 Slaapkamer
1 Badkamer
50 m² binnen
20 m² buiten
Parkeerplaats
Teide zicht
Dicht bij de kust
Zwembad

OMSCHRIJVING 1 slaapkamer appartement in Amarilla Golf / Golf del Sur

Dit mooie appartement is gelegen in een vakantiecomplex op 300 m van de zee en de plezierhaven van Amarilla Golf !Dit geliefde complex is bewaakt, heeft een nieuw aangelegd verwarmd zwembad, kinderbad, poolbar en restaurant.Het appartement ligt op het gelijkvloers en kijkt uit op de groene golfvelden !Dit appartement is mooi gerenoveerd en wordt ingericht en bemeubeld verkocht. Er is een living die uitgeeft op het terras met daarbij aansluitend een tuintje en zicht op de Amarilla Golf !Er is een nieuwe ingerichte keuken en een gerenoveerde badkamer met inloopdouche. De slaapkamer is ruim en heeft ingebouwde kasten.Van dit appartement kunnen perfect 2 slaapkamers gemaakt worden aan een minimale kost. De goedkeuring om dit te doen is er. Bij bezoek van dit appartement kunnen we hier meer info over geven.Wanneer je uitkijkt naar een vakantewoning die goed verhuurt en waar je zelf heerlijk kan genieten dan is dit de ideale investering !

Image of property TR172 (3)
Image of property TR172 (2)
Image of property TR172 (8)
Image of property TR172 (6)
Image of property TR172 (5)
Image of property TR172 (4)
Image of property TR172 (7)

LOCATIE Amarilla Golf / Golf del Sur

kaart met locatie

Amarilla Golf ligt in het zuiden van Tenerife en is vanwege de talrijke golf gebieden één van de groenste gebieden in het zuiden.Er bevinden zich hier twee grote golfterreinen : de 'Amarilla Golf' en de 'Golf del Sur'. Beide golfcourts hebben mooie clubhuizen waar je terecht kan voor een terrasbezoek met prachtig zicht en hebben ook een restaurantgedeelte.In de buurt heb je alle voorzieningen, zoals winkeltjes, een shoppingcentrum, een promenade met restaurants langs de kust, een manège en een jachthaven met een restaurant/loungeclub met prachtig dakterras. In de haven kunt u met een duikboot onderzee gaan om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken, u kan er jetski's of zelfs een jacht of zeilboot huren. In de directe omgeving is er een ultra moderne kliniek, andarts, dokter en apotheek. In het winkelcentrum San Blas, waar u te voet naar toe kan, vind je restaurants, bars, winkeltjes, een supermarkt, nagesltyliste en kappers. Het bestaat uit een mooie dorpskern met een kerk en een gezellig plein met terrasjes waar 's avonds muziek gespeeld wordt.Via de lange wandeldijk, kan je tot het pittoreske vissesdorpje Los Abrigos of Costa del Silencio wandelen al genietend van de zeelucht en de schitterende natuur.De afslag naar de snelweg TF- 1 ligt op slechts 3 min. met de auto. Deze snelweg brengt u naar alle delen van het eiland. In enkele minuten ben je in Las Chafiras waar er een grote verscheidenheid is aan diverse meubel-en electrozaken. Ook vind je daar garages en autozaken.In Amarilla Golf zijn er bushaltes die je naar het drukke centrum van Las Americas en Los Cristianos brengen. Wanneer je vanuit Amarilla Golf 10 minuten verder rijdt met de auto kom je in het authentieke vissersdorp, Los Abrigos, waar je iedere dag verse vis kan eten in één van de restaurantjes met prachtig zicht op zee. Een kwartiertje verder met de auto kom je in het surfers paradijs : El Medano, waar veel belangrijke surfkampioenschappen georganiseerd worden. El Medano heeft een prachtig strand, restaurants en een mooie wandelboulevard langs de kust.Los Cristianos en Playa Las Americas liggen op 10 minuten met de auto.

Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur
Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur
Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur
Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur
Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur
Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur
Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur
Image of location Amarilla Golf / Golf del Sur

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

address

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
+34 630 764 762