Immo Tenerife : ruim en mooi ingericht appartement in complex Maravilla, gelegen op de eerste lijn van de zee!

Costa del Silencio
248.000 €
Referentie: TR177
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
117 m² binnen
23 m² buiten
Parkeerplaats
Zeezicht
Dicht bij de kust
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Costa del Silencio

Dit prachtig ingerichte en ruime appartement is gelegen op het gelijkvloers in het geliefde complex Maravilla op de 1 ste zeelijn ! Het is één van de ruimste appartementen van het complex met een binnenopp van 117 m2 en een groot L-vormig terras van 23 m2. Er is een grote eet-en zitplaats met een vernieuwde volledig ingerichte keuken (4 jaar geleden). Er zijn 2 heel ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en 2 badkamers. De badkamer die en suite is met de hoofdslaapkamer is met ligbad en er is een badkamer met douche. Vanop het L-vormige terras, dat heel rustig gelegen is, is er uitzicht op de tuinen, op de prachtige Teide en is er zijdelings zeezicht op de oceaan ! Er is zon op het terras vanaf 13u tot zonsondergang. Er is een gemeenschappelijke parkeerplaats voor de auto. Er is geen kelder maar wel een mogelijkheid om die te huren. In dit eerste lijns complex is het heerlijk vertoeven rond het zwembad dat verwarmd is en omgeven door prachtige tuinen en planten. Een aanrader !

Image of property TR177 (8)
Image of property TR177 (3)
Image of property TR177 (2)
Image of property TR177 (5)
Image of property TR177 (6)
Image of property TR177 (4)
Image of property TR177 (7)

LOCATIE Costa del Silencio

kaart met locatie

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen.Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië).Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu.Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

address

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
+34 630 764 762