Exclusieve villa's met infinity pool te koop in Adeje !
1.325.000 €
ReferentieTR265
Prijs1.325.000 €
LocatieAdeje
TypeVilla
Slaapkamers4
Badkamers4
Binnen oppervlakte340
Buiten oppervlakte500
Bouwjaar2021
AutostaanplaatsJa
ParkeerplaatsJa
ZeezichtJa
Dicht bij de kustJa
ZwembadJa
Privé zwembadJa
Omschrijving

Deze exclusieve luxe villa's met infinity pool hebben een spectaculair uitzicht op de oceaan en het eiland La Gomera. Ze zijn gelegen in een prachtige residentiële zone van Adeje. Deze luxe villa's zullen eigen privéstraten hebben waardoor rust en privacy volledig gegarandeerd is en op de eerste plaats komt! Deze residentiele luxe woningen worden gebouwd in een heel rustige omgeving maar tegelijkertijd ben je in de onmiddellijke buurt van alle winkels en activiteiten zoals het prachtige commericiële centrum Siam Mall en Siam Park die stapvoets bereikbaar zijn. Wil je de stranden en/of de drukte opzoeken? Deze liggen pal beneden en zijn op een boogscheut van deze luxe residenties verwijderd. De villa's hebben verschillende afmetingen, van een binnenoppervlakte van gemiddeld 340 m2 tot een buitenoppervlakte van gemiddeld 500 m2. Alle villa's hebben volledig zeezicht en hebben een prachtig tot in de puntjes afgewerkt interieur. Er zijn 4 slaapkamers, 3 badkamers en 1 toilet, een open aparte keuken, 2 woonkamers, grote terrassen, een privé zwembad en een garage met capaciteit voor 2 tot 4 auto's. De grootste villa's zijn tevens voorzien van een lift. De verkoopprijzen beginnen vanaf € 1.325.106.

Moest u wensen kan U zelf het binnen ontwerp van jouw eigen villa in samenspraak met de architect bijsturen.

Deze zone is gekwalificeerd als één van de mooiste residentiële zones van Tenerife. Niet alleen voor zijn ligging maar ook voor de onmiddellijke nabijheid van alle nutsvoorzieningen.

Er is ook een mogelijkheid om grond aan te kopen. De percelen hebben verschillende afmetingen en beginnen bij 400m² (met bouwvergunning en project om een villa van 215m² te bouwen) tot 510m² (met bouwvergunning en project om een villa van 331m² te bouwen!).

Voor de prijzen van de gronden kan U ons kontakteren : Tenerifeonlinesl@gmail.com

Ligging
Contacteer ons