Te koop Tenerife :prachtig modern gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers op spectaculaire ligging met adembenemend zicht!

Costa del Silencio
420.000 €
Referentie: TR327
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
74 m² binnen
20 m² buiten
Autostaanplaats
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Costa del Silencio

Dit prachtig gerenoveerde appartement is uniek gelegen op de rotsen op enkele meters van de zee. Het appartement heeft geen boven, rechter of onderbuur. Er is zon van 's middags tot zonsondergang. Het appartement is tot in het kleinste detail afgewerkt en ingericht. In de lichte woonkamer is een volledig ingerichte amerikaanse moderne keuken met zeezicht. Deze is prachtig afgewerkt met alle apparaten voorzien. Tevens is er een bar gemaakt zodat er perfect kan gegeten worden aan het aanrecht. Vanuit de mooi ingerichte woonkamer gaat men via schuifdeuren naar het terras met het adembenemende zeezicht. Je voelt je op het terras van een cruiseschip. Het terras heeft electrisch bedienbare rolluiken.

Ook 's avonds is het prachtig vertoeven op het terras omdat men zicht heeft op het vissersdorpje Las Galletas met de talrijke lichtjes.

Verder zijn er twee dubbele slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een kingsize bed van waaruit je de zee kan zien. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met inloopdouche voorzien van regendouche. Er is een aparte berging met ingebouwde kasten en ook wasmachine en droogkast zijn ingebouwd. Tevens is er een gastentoilet.

Het complex is zeer goed onderhouden met talrijke planten en bloemen. Er is een gemeenschappelijk zwembad dat verwarmd is.

Er is genoeg parkeerplaats voorzien aan het complex maar er is ook mogelijkheid tot kopen van een ondergrondse garage aan 10.000,- en een extra berging aan 3.000,-

Er is airco aanwezig en een water ontkalker.

Tevens is er een flatscreen TV met TV vlaanderen en extra snel internet.

Communiteitskosten per maand : 170,-

Foto van woning TR327 (5)
Foto van woning TR327 (6)
Foto van woning TR327 (3)
Foto van woning TR327 (2)
Foto van woning TR327 (8)
Foto van woning TR327 (4)
Foto van woning TR327 (7)

LOCATIE Costa del Silencio

kaart met locatie

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen.Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië).Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu.Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio
Foto van locatie Costa del Silencio

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364