Gereserveerd

Te koop Los Cristianos: prachtig en ruim 2 slaapkamer appartement met zeezicht!

Los Cristianos
399.000 €
Referentie: TR328
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
110 m² binnen
24 m² buiten
Bouwjaar 2007
Autostaanplaats
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Teide zicht
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Los Cristianos

Dit mooie 2 slaapkamer appartement is zeer goed onderhouden en ligt in een prachtig complex met twee zwembaden waarvan 1 verwarmd in Los Cristianos, vlak aan zee. Vanuit de zeer ruime living met amerikaanse ingerichte keuken kom je op het mooie hoekvormige terras met heerlijk zwembad en zeezicht! De eerste dubbele en zeer ruime slaapkamer heeft een ensuite badkamer en toegang tot het terras met zicht op zee. Er zijn ingebouwde kasten en alles is zeer goed afgewerkt. De badkamer heeft een douche en bad. De tweede en ook zeer ruime dubbele slaapkamer heeft eveneens een badkamer met douche. De troef van dit appartement is het mooie terras met de mooie zichten en de zeer ruime kamers. Het appartement heeft een ondergrondse garage met grote berging apart.

Dit appartement is ideaal om te wonen of vakantieappartement. Zeker de moeite om te bezoeken!

Communiteitskosten : 159,-/maand

Foto van woning TR328 (3)
Foto van woning TR328 (7)
Foto van woning TR328 (8)
Foto van woning TR328 (4)
Foto van woning TR328 (6)
Foto van woning TR328 (5)
Foto van woning TR328 (2)

LOCATIE Los Cristianos

kaart met locatie

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven.In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud.Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364