Verkocht

Immo Tenerife : volledig gerenoveerde Westhavenbay appartementen te koop

Costa del Silencio
162.000 tot 325.000 €
Referentie: WHB2
Appartement
2 Slaapkamers
2 Badkamers
Bouwjaar 1993
Parkeerplaats
Zeezicht
Dicht bij de kust
Zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer appartement in Costa del Silencio

Te koop Westhaven Bay appartementen in Costa del Silencio :Een uniek kans om zelf eigenaar te worden van uw appartement in uw favoriete Westhaven Bay vakantiecomplex !Tevens is dit de perfecte vastgoed investering !De appartementen zullen bovendien volledig gerenoveerd worden !

De uitbating van het restaurant van Westhavenbay blijft ongewijzigd: Nele blijft het restaurant uitbaten en het zwembad zal voortaan aan de gemeenschap van eigenaars van de twee complexen toebehoren zodat u niks van de huidige pluspunten van Westhaven Bay dient te missen !

Casa Rita: Dit zijn de voor velen gekende vakantieappartementen nabij het restaurant. In het komende jaar zullen deze een grondige vernieuwing ondergaan al dan niet aangepast aan uw persoonlijke wensen (keuken, badkamers, sanitair, vloeren…). In dit gedeelte zijn er 17 appartementen met 2 slaapkamers en 23 appartementen met 1 slaapkamer te koop. De eerste 2 lijnen genieten van een panoramisch zeezicht. Alle appartementen worden gerenoveerd en hebben natuurlijk een ruim terras ! Indien gewenst worden de renovaties uitgevoerd op basis van beschikbaarheid zodat u geen huurinkomsten verliest! Uw eigen appartement in Tenerife met legale inkomsten als u het niet zelf nodig hebt! De eigenaars van de appartementen in Casa Rita kunnen wettelijk nog steeds beslissen hun appartement zelf te gebruiken of in uitbating te geven (het contract is wettelijk exclusief met 1 uitbater).Alle appartementen die we verkopen werden of worden zeer grondig gerenoveerd inclusief nieuwe elektriciteit, waterleidingen, valse plafonds met led verlichting, vernieuwde keuken, nieuw meubilair enz… klaar voor uitbating. Prijzen Casa Rita : vanaf : 142.000,- (1 slk) en vanaf 162.000,- (2 slk). Deze prijzen zijn voor niet gerenoveerde appartementen

*** Nog vrij Casa Rita :

Er zijn nog 2 duplex huizen met 2 slaapkamers op de derde rij (168.000€) en 3 duplex huizen met 1 slaapkamer op de vierde rij (148.000€).

De huizen worden volledig bemeubeld verkocht, huishoudtoestellen, dubbel sofabed, ruime ingebouwde kasten, terrasmeubels, groot terras beneden en balkon aan de slaapkamer boven, zuid gericht, satelliet televisie en wifi. Vanop het balkon boven heb je nog zeezicht waar je niet voor betaalt, men kijkt uit over de daken van de huizen op de rij ervoor.

Als de klant enkel als investering wil kopen dan kan Westhavenbay het huis verhuren/uitbaten, ze werken met een uitbatingscontract. De koper mag niet zelf verhuren want het huis is in een toeristisch complex gelegen tenzij het voor lange termijn verhuurd zou worden. De commissie is 25% + poets en linnen en Westhavenbay garandeert 8 maanden verhuur.

Syndic is +/- 65€ per maand voor 1 slpk en +/- 70€ voor een 2 slpk

Zwembad is apart en komt op 30€ per maand

Jaarlijkse grondlasten zijn rond de 200€

Verder is er dan water/elektriciteit

Vuilnisophaal aan 104€ per jaar.

Voordelen Westhaven Bay:

  1. Bewezen rendement en bezetting sinds meer dan 20 jaar.
  2. Vaste huurders
  3. Totaal vernieuwde appartementen zonder kosten garantie de komende jaren
  4. legaal verhuur en inkomsten voor periodes die u niet wenst te gebruiken
  5. Tenerife is een 365 dagen per jaar bestemming! U kan dus komen en verhuren wanneer u maar wil!

Rendement ongeveer 4% na alle kosten en berekend op totale aankoopsom inclusief kosten en bezetting rond de 60% laag seizoen en 80% hoog seizoen.

Enkele veel gestelde vragen :

• Kan ik een appartement samen met vrienden kopen of op naam van mijn kinderen ? JA, zolang iedereen over de wettelijke eisen beschikt kan u een vastgoed in Spanje kopen op eigen naam, met verschillende personen, kopen op naam van een derde met vruchtgebruik voor jezelf of met een vennootschap. Wens je dus met vier vrienden elk drie maanden te komen dan kan je dus elk 25% van het appartement kopen !

• Is het appartement mijn volledige eigendom ? JA, alle appartementen beschikken over een eigen kadastraal nummer en zijn geregistreerd in het register van de gemeente Arona. U dient dus jaarlijks uw grondlasten te betalen. U kan uiteraard ook verkopen wanneer u dit wenst!

• Welke kosten heb ik jaarlijks op mijn appartement in Tenerife? Zoals elk appartement in een complex is er een gemeenschap van eigenaars die samen beslist op basis van de onderhoudskosten en een reserve hoeveel u elke maand aan de syndicus zal moeten bijdragen. Daarnaast zal u voor uw appartement jaarlijks huisvuil en gemeentetaksen (kadaster) moeten betalen. Elk appartement beschikt over eigen tellers waardoor u ook de nutsvoorzieningen (water & elektriciteit) rechtstreeks zal betalen.

• Moet ik mijn appartement verhuren of kan ik het naar mijn zin inrichten en verbouwen ? U bent 100% eigenaar van uw eigen appartement en zolang u aan de eisen van de gemeenschap van eigenaars en de gemeentelijke vergunningen voldoet, bent u niet verplicht te verhuren en kan u het inrichten zoals uw eigen paleis!

Image of property WHB2 (4)
Image of property WHB2 (5)
Image of property WHB2 (8)
Image of property WHB2 (3)
Image of property WHB2 (7)
Image of property WHB2 (6)
Image of property WHB2 (2)

LOCATIE Costa del Silencio

kaart met locatie

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen.Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië).Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu.Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio
Image of location Costa del Silencio

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

address

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
+34 630 764 762