Belgische makelaars in Tenerife

Foto 2Tenerife Online S.L. is gelegen in de Canarische eilanden in het zuiden van Tenerife. Het wordt geleid door Jean Martin Vandenhoeck en An Robyns. De filosofie van Tenerife Online is om een VOLLEDIGE waaier van diensten aan te bieden aan de klanten die bij ons een woning kopen.

Wij zijn ‘meer’ dan een makelaars kantoor. Het verschil zal je merken wanneer je bij ons binnenstapt, ons aan de telefoon hebt of ons ontmoet. We geloven er steevast in dat we onze klanten moeten behandelen zoals we zelf willen behandeld worden. Op deze manier bouwen we aan een goede klantenrelatie en beleven we het koopproces samen met jullie mee.

Door onze 6 jarige ervaring bij de Belgische ambassade in Madrid en onze jarenlange ervaring in de Canarische immobiliënwereld, zijn wij perfect op de hoogte van het reilen en zeilen van de Spaanse wetgeving en de vastgoedwereld in Tenerife. Door deze combinatie kan U er zeker van zijn dat U bij ons de perfecte raadgevers en deskundigen gevonden hebt.

Wij zijn eerlijk, professioneel en toegewijd, klaar om te luisteren en te reageren op uw noden en behoeften. Wij zijn uw raadgever bij uw zoektocht naar een woning in Tenerife.Wij beseffen maar al te goed dat Uw beslissing tot de aankoop van een eigendom op Tenerife niet op een, twee, drie gemaakt is. Zulke beslissing heeft een invloed op jezelf, je familie en je toekomst. Daarom heb je mensen nodig die je begeleiden en jouw wensen begrijpen.

Foto 3 Wij helpen U door het gehele verkoopproces van A tot Z. Immers een woning kopen behelst meer dan een contract en een bezoek bij de notaris. Het begint reeds met de “volledige doorgedreven screening” van de woning alvorens U de verkoopsovereenkomst tekent. De nodige rompslomp tijdens en na de aankoop wordt door ons persoonlijk aangepakt en tot in de puntjes afgewerkt. Wij geven geen enkel dossier aan “derden (advokaten)” uit.

Tenerife is klaar om jullie weer te ontvangen. Des te meer zal er een grote vraag ontstaan naar vakantieappartementen. Daar in het nieuwe normaal, de meeste vakantiebezoekers de hotels en de grote massa gaan vermijden. Wij verwachten dus nog een grotere aangroei van klanten. Dit eveneens door de negatieve rente op de spaarrekeningen in België.Iedereen beseft dat enkel investering in vastgoed nog financiële zekerheid geeft.Wij verwelkomen jullie graag en blijven zoals steeds een maximum aan dienstverlening aanbieden.Wij hebben geen nood aan massaverkoop. We houden wel van uitdagingen en willen vooral in goede verstandhouding met onze klanten samenwerken. Ook de klik moet er zijn. Constante en degelijke opdrachten vinden wij beter dan de ups en downs bij massaverkoop. Onze agenda heeft dan ook een constante aanvulling het hele jaar door. Wij werken ook niet met externe verkopers in ons team. Wij zijn uw RECHTSTREEKS kontakt van in het begin totdat uw dossier volledig is afgewerkt. Desalnietemin hebben we wel een team waar wij mee samenwerken maar voor u blijft het heel eenvoudig. Wij zijn en blijven uw aanspreekpunt voor het hele gebeuren en ook nadien.

Vele vragen zich af waarom Tenerife Online buiten het aanbod aan woningen ook zoveel informatie over het reilen en zeilen van Tenerife zelf publiceert…?

Omdat het “buikgevoel” bij de zoektocht naar een woning primordiaal is. Niet alleen de woning zelf maar ook de regio waar de woning gelegen is, is belangrijk in uw keuze. Daarom willen wij de kennis en horizonten van onze bezoekers verbreden en informeren. Wij willen hun laten meevoelen hoe prachtig en mooi ons eiland is. Hun laten merken welke onbegrensde toekomstperspectieven Tenerife te bieden heeft. Het is niet alleen “Los Cristianos”, “Las Americas” en “Fañabe” of “La Caleta” maar veel meer dan dat. Er ontwikkelen zich nog mooie alternatieven, nieuwe projekten, ... die de komende jaren van zich gaan laten spreken.

Tenerifeonline teamDaarom zullen wij op onze website, en op onze facebookpagina U met regelmaat op de hoogte houden van nieuwigheden en weetjes over de vastgoedwereld, meerdere aankoopaspecten en het vakantie eiland Tenerife.Tenerife Online heeft een uitgebreide database aan woningen samengesteld. Deze database biedt de bezoeker de mogelijkheid om een idee te hebben van wat wij te koop aanbieden. Niet alle woningen staan hierin vermeld. Waarom niet ? Omdat wij niet in massa panden aanbieden met onrealistische prijzen als lokmiddel. Waar deze woning, eens je in Tenerife bent aangekomen, net “toevallig” verkocht is en je dan een zogezegd alternatief wordt aangeboden. Ook houden wij rekening met gekende problemen in sommige residenties en of problemen met het pand zelf. Deze nemen wij ook niet in onze portefeuille. Ten laatse hebben wij "stille" verkopen : mensen die graag hun pand in alle discretie willen verkopen.

Sommige immokantoren werken met tientallen immobiliënkantoren samen en logischerwijze heeft men dan “geen vat” op de verborgen gebreken. Zoiets beperken wij tot een minimum.Ten laatste en toch wel belangrijk om weten, houden wij een deel van onze woningen voor onze eigen klanten waar we eerst een persoonlijk kontakt mee gehad hebben en deze worden niet gepubliceerd. Daarom is het belangrijk in uw zoektocht om ons steeds persoonlijk te kontakteren. U krijgt van ons geen standaard invulfiche die je moet beantwoorden. Wij houden van persoonlijk kontakt en vragen daarom om ons zelf een mail te schrijven of telefonisch te kontakteren. U kan ons dan met Uw eigen woorden en gevoelens vertellen wat je echt zoekt en zo besteden we beiden doelgericht onze tijd.U kan ook de links van verschillende woningen die u op internet hebt gevonden naar ons doorsturen. Let wel: eens u kontakt heeft gehad met verschillende immokantoren respecteren wij de etische code, tenzij u bij ons een alternatief of ander pand vind die u beter past. Belangrijk daar al de diensten die wij aanbieden exclusief voor onze klanten zijn....Denk maar aan de aankoop van meubelen, de verhuis, de verbouwingen, sleutelbeheer, poets en onderhoud, bijstaan bij andere procedures zoals erfenisrecht,enz….

Eens u eigenaar bent is het toch belangrijk om te weten dat uw woning in Tenerife in veilige en goede handen is ?

Ons mooiste geschenk is telkens de tevredenheid en appreciatie van onze klanten op het einde van het hele verkoopsproces ! De vele dankbetuigingen of de glimlach bij het weerzien zijn voor ons dan ook een extra motivatie om op diezelfde manier verder te gaan.

Jean Martin Vandenhoeck en An Robyns

In het kort:

  1. Een uitstekende en persoonlijke begeleiding, advies en nabegeleiding bij de aankoop van uw eigendom.

  2. Een mogelijkheid tot succesvolle wederverkoop van uw eigendom.

  3. Ook na de aankoop bieden wij een uitgebreide waaier diensten aan, zoals het afsluiten van de nodige verzekeringen, het afsluiten van de contracten van nutsvoorzieningen, testamentopmaak ivm aankoop eigendom, invoeren en keuren van auto, aankopen van meubelen, sleutel en schoonmaakdienst bij verhuren van uw eigendom

Geluk en Passie

Uw geluk is onze belangrijkste drijfveer. Vastgoed is onze passie. Dit met aandacht voor details en nieuwe ontwikkelingen op de markt. Dienstverlening en integriteit samen met fiscale expertise is waar wij bij Tenerife Online voor staan. Wij hebben een grondige kennis van de plaatselijke vastgoedmarkt en een oog voor interessante opportuniteiten. Een eigendom kopen bij ons betekent dat je volledig begeleid en goed geïnformeerd bent. Het begint reeds met de “volledige doorgedreven screening” van de woning alvorens U de verkoopsovereenkomst tekent. Wij geven geen enkel dossier aan “derden (advokaten)” uit. Van kleine appartementjes tot luxueuze villa’s en finca's, Tenerife Online zorgt ervoor dat je al de ondersteuning en informatie verkrijgt, die je nodig hebt.

Immigratie

U denkt om naar Tenerife te emigreren ? Dat ziet er allemaal goed uit. De stap naar het onbekende, een nieuwe omgeving. Maar hoe kom ik bij de juiste mensen terecht die mij kunnen helpen ?Vooral de taal en de administratie is een moeilijke barrière. Men wil zekerheid, gedegen advies zodat het project in veilige banen wordt geleid. Immers succesvol emigreren of verhuizen heeft één belangrijke sleutel: voorbereiding ! Daarom bieden wij buiten de uitgebreide diensten die wij aan onze klanten verlenen bij hun aankoop, een volledige begeleiding wanneer ze naar Tenerife emigreren. Vanaf de verhuis tot en met de administratieve afhandeling om hun inburgeringsprocedure tot een succes te leiden. Hier komt zeer veel bij kijken.

VIP Service

We geloven er steevast in dat we onze klanten moeten behandelen zoals we zelf willen behandeld worden. Op deze manier bouwen we aan een goede klantenrelatie en beleven we het koopproces samen met jullie.Wij helpen U door het gehele verkoopproces van A tot Z. De nodige rompslomp tijdens en na de aankoop wordt door ons persoonlijk aangepakt en tot in de puntjes afgewerkt. Nadien bieden wij een uitgebreide waaier diensten aan. Zoals het afsluiten van de nodige verzekeringen, contracten van nutsvoorzieningen, nalatenschap ivm aankoop eigendom, invoeren en keuren van auto, aankopen van meubelen, schoonmaakdienst bij verhuren van uw eigendom, sleutelbeheer van uw woning, begeleiding bij immigratie, enz...

Ons team

Foto Jean Martin VandenhoeckJean Martin Vandenhoeck heeft veel ervaring opgedaan door zijn 6 jarige werkervaring in de Belgische ambassade van Madrid. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits. Zijn grootste troeven zijn : een enorme inzet, eerlijkheid en een grondige kennis van de immowereld in Tenerife. Voor hem is de "persoonlijke" approach met zijn klanten het belangrijkste in de gehele procedure.

Foto An RobynsAn Robyns studeerde aan de economische hogeschool en spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Haar jarenlange ervaring als zaakvoerder in een Belgische onderneming en haar organisatietalent maken van haar een gedreven kracht bij Tenerife Online. Voor haar is het eerste kontakt met de klant, de opvolging bij de aankoop en de naservice haar belangrijkste troef.

Het leuke aan onze job is dat we er elke dag plezier aan beleven, want wij ontmoeten telkens nieuwe mensen, nieuwe uitdagingen en dit alles onder de Canarische zon ! We love our job :)