top of page

Dienst Naverkoop

Onze diensten na de aankoop van je woning in Tenerife

Tenerife Online is buiten een vastgoedkantoor ook een management bedrijf waarbij de aankoop van een woning daar een deel van uitmaakt. Wij zijn ‘meer’ dan een Belgisch makelaars kantoor in Tenerife. Wij staan dan ook bekend als één van de weinige immokantoren die een VOLLEDIG pakket aanbieden.

Het Verschil

iStock-1182641010_edited.jpg

Het verschil zal je reeds gemerkt hebben tijdens het aankoopproces van Uw woning in Tenerife. Nu U via ons eigenaar geworden bent, gaat Tenerife Online U een waaier van diensten na verkoop aanbieden. Het aanbod dat wij aanbieden is de filosofie en de rode draad van ons bedrijf.

 

Onze klant komt langs één deur bij ons binnen voor ALLE procedures, verbouwingen, pandbeheer, aankoop van meubilair en sleutelbeheer. U hebt natuurlijk de keuze van wat je hiervan wilt gebruiken.

Indien er verbouwingswerken dienen uitgevoerd te worden, gaan wij U bijstaan. Wij kunnen u een ploeg adviseren die hiervoor zorgt. Van de kleinste renovatie tot het volledig vernieuwen van Uw woning. Ook gaan wij, indien u dit wenst, u helpen met de aankoop van de meubelen en elektro. Na uw aankoop of bestelling van de inboedel is er meestal een levertermijn van twee tot zes weken. Ook hier staan wij paraat om de goederen in uw pand te laten leveren en te laten monteren terwijl U in België bent.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw woning tegen uw volgende komst woon klaar is.

Indien gewenst bieden wij u volgens regio een poetsdame aan. Wekelijks of na het verblijf van uw vrienden of huurders wordt het pand VOLLEDIG gepoetst en worden de lakens en handdoeken ververst.

Klanten die tegelijkertijd definitief in Tenerife komen wonen en emigreren worden door ons begeleid in de gehele inburgerings procedure tot en met het overbrengen van hun inboedel via containers en zelfs het overbrengen van hun wagen. Wij zorgen voor de douane modaliteiten en het organiseren van de verhuis van deur tot deur.

Permanentie : wij hebben een permanentie van 7/7 voor onze klanten. Dat wil zeggen dat er indien zich een onverwacht technisch probleem moest voordoen in Uw woning in Tenerife, wij hier onmiddellijk kunnen handelen.

iStock-1205893283.jpg

Sleutelbeheer: Wij hebben, indien gewenst, een reservesleutel in bezit, die steeds kan gevraagd worden indien dit nodig moest zijn. Denk maar aan sleutelverlies of bij onverwachte gebeurtenissen zoals diefstal of schade.Diefstalpreventie: Tenerife kent geen criminaliteit zoals in België. Maar kruimeldiefstal van GSM of geldbeugel kan gebeuren.

Wij geven advies indien nodig. Aan de klant om hierin te beslissen.

Na de aankoop hebben wij steeds een gesprek met onze klant waarin wij alles in detail bespreken en op maat van de wensen van onze klant de “dienst na verkoop” opvolgen. Dat wil zeggen dat onze relatie met de klant blijvend is en niet stopt bij de verkoop van een woning. Zo kan je met een gerust gemoed en zonder zorgen genieten van uw eigendom in Tenerife en zeker wanneer U in België bent.

Verhuren van je woning in Tenerife

Veel van onze klanten verhuren hun woning graag op een wettelijke en goed georganiseerde wijze. Het is belangrijk dat je woning op een deftige manier verhuurd wordt en dat er zorg voor gedragen wordt. Zeker als jullie enkele duizenden kilometers verwijderd zijn. Hiervoor helpen we jullie graag. We zijn op de hoogte van de wetgeving ter zake en brengen u graag in contact met een specialist op dit gebied. Iemand die u ruim advies geeft en u in contact brengt met mogelijke huurders. Er wordt gezorgd voor ontvangst van de huurders, de poets en de gehele administratieve rompslomp hieromtrent. Stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar : Tenerifeonlinesl@gmail.com voor meer info.

Woning of appartement huren in Tenerife

Zoekt u een woning of appartement te huren op lange of korte termijn in Tenerife ? Bent u op zoek naar uw ideale vakantiewoning ?Neem contact met ons op en we bieden u een aantal interessante en mooie appartementen aan. Schrijf ons een mailtje met uw wensen : tenerifeonlinesl@gmail.com

Neem alvast een kijkje op onze vastgoedpagina te koop in Tenerife

bottom of page