top of page

Te koop in Adeje : spectaculaire villa met 6 slaapkamers

Prijs:

€ 3.450.000,-

T435

beds-white.png

Slaapkamers

6

bath-white.png

Badkamers

6

sq-ft-white.png

Totale opp.

868

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Privé zwembad

Parkeerplaats

Zeezicht

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

6

BADKAMERS:

6

BINNEN OPP:

BUITEN OPP:

TOTALE OPP:

868

PRIJS:

€ 3.450.000,-

BESCHRIJVING

Deze villa is werkelijk spectaculair, zowel van binnen als van buiten. De buitenkant van dit prachtige pand is zeer opvallend met zijn majestueuze pilaren, het balkon over de hele breedte van de gevel, het perfect geplaatste zwembad, de goed onderhouden tuinen en verschillende zithoeken voor entertainment of dineren met familie en vrienden. Om nog maar te zwijgen van het onovertroffen uitzicht op de zee, de bergen, de golfbaan en het naburige eiland La Gomera.

Deze woning is verdeeld over 4 verdiepingen en bestaat uit 6 slaapkamers, 6 badkamers, 2 woonkamers, 3 keukens, een privézwembad, meerdere terrassen en tuinen en een garage voor maximaal 6 auto's.

De begane grond heeft een ruime en goed verlichte woonkamer. Het glazen atriumplafond en de overhangende balkons bieden een warme en uitnodigende ruimte om te ontspannen met prachtig uitzicht op het zwembad, de zee en de weelderige golfbaan erachter. Op dit niveau is ook een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer, toilet en een aparte keuken met toegang tot de terrassen en het zwembad aan de voorkant van het pand, en de tuinen aan de achterkant.

Op het tweede niveau bevinden zich een kleine keuken en 3 grote tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen badkamer, en de ouderslaapkamer heeft ook een ruime kleedkamer. Alle 3 de slaapkamers hebben toegang tot grote terrassen met prachtig uitzicht.

Op het derde niveau van deze prachtige villa ligt het dakterras, een ruime ruimte met comfortabele buitenzitjes en verlichting voor de avonden. Vanaf hier heb je toegang tot een werkelijk onbeschrijflijk uitzicht. Nog een fantastische ruimte in dit pand om te ontspannen of gasten te ontvangen.

De benedenverdieping herbergt een groot, zelfstandig, volledig uitgerust appartement met 2 slaapkamers. Het beschikt over 2 slaapkamers met eigen badkamer, woonkamer, volledig ingerichte keuken, toilet en een wasruimte. Dit is een geweldige plek voor tieners of oudere ouders die veilige onafhankelijkheid mogelijk maken, een stressvrij bezoekersappartement, of de perfecte accommodatie voor personeel.

Een bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen om volledig te kunnen waarderen hoe groots deze geweldige woning echt is!

Scroll naar onder voor meer info over de regio Adeje

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page