top of page

Te koop in Los Cristianos: mooi en nieuw 1 slaapkamer appartement dicht bij zee!

Prijs:

Vanaf € 205.000,-

T482

beds-white.png

Slaapkamers

1

bath-white.png

Badkamers

1

sq-ft-white.png

Totale opp.

65 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zwembad

LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

1

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

55 m²

BUITEN OPP:

10 m²

TOTALE OPP:

65 m²

PRIJS:

Vanaf € 205.000,-

BESCHRIJVING

Wie Los Cristianos zegt, denkt aan zon, strand en zee!

In dit all-inclusive complex is dit prachtige appartement te koop. Het appartement beschikt over een ruim terras, een badkamer, één slaapkamer en een volledig uitgeruste keuken, evenals TV, telefoon en kluisje en een draadloze internetverbinding.

Het complex bevat al de faciliteiten om een uitstekende vakantie te garanderen. Zoals een verwarmd zwembad voor volwassenen, een kinderbad, een park en een kleine supermarkt. Ook hoort er een restaurant tot het complex en er is een 24-uurs service beschikbaar bij de receptie. Het complex is op slechts 800 meter van de zee gelegen. Het ligt recht in het hart van het toeristisch centrum van Tenerife.

Het complex heeft een officiële licentie om te verhuren. Wat houdt dat in? Het complex heeft een eigen verhuurcentrum wat officieel verplicht is volgens de Canarische regering. U koopt hier dus een opbrengsteigendom terwijl u zelf ook gebruik kunt maken van het complex.

Dit appartement is de ideale investering voor verhuur en tevens als vakantiebestemming voor uzelf!

Scroll naar onder voor meer info over de regio Los Cristianos

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page