Verkocht

Knap residentieel nieuwbouwproject in Chayofa, 57 duplex woningen met privé pool !

Chayofa
275.000 tot 357.000 €
Referentie: T276
Duplex
2 Slaapkamers
2 Badkamers
104 m² binnen
40 tot 216 m² buiten
Bouwjaar 2022
Autostaanplaats
Parkeerplaats
Zeezicht
Teide zicht
Zwembad
Privé zwembad

OMSCHRIJVING 2 slaapkamer duplex in Chayofa

Dit residentieel nieuwbouw complex zal gestart worden in 2022 op een mooi stuk grond in Chayofa. Alle duplex woningen hebben een voortuintje, een tuin met pool en een ondergrondse afgesloten garage onder de woning. Op het gelijkvloers heb je vanuit de living via schuifdeuren toegang tot een terras van +/- 20 m2 met toegang tot het zwembad. In de ruime living met zithoek is er een Amerikaanse ingerichte keuken met alle toestellen. Alle ramen zijn afsluitbaar met rolluiken. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met toegang tot een eigen terras. De master bedroom heeft een en suite badkamer met ligbad. Verder is er een tweede badkamer met douche. In de woning is er pre installatie van airco voorzien. Er zijn verschillende type woningen in dit complex afhankelijk van de ligging.

De bouwvergunning van dit project is reeds verkregen. Vermits dit project in de beginfase zit, ontbreken wij nog meer gedetailleerde informatie. Alle informatie hierboven beschreven is datgene wat wij op dit moment bezitten. Je kan ons een mail sturen om in de nabije toekomst meer gedetailleerde informatie te ontvangen.

Foto van woning T276 (8)
Foto van woning T276 (2)
Foto van woning T276 (5)
Foto van woning T276 (7)
Foto van woning T276 (4)
Foto van woning T276 (6)
Foto van woning T276 (3)

LOCATIE Chayofa

kaart met locatie

Chayofa is een residentieel gebied boven Los Cristianos, in de gemeente Arona, ten zuiden van Tenerife. Het is één van de meest residentiele en rustige woonwijken in het zuiden van Tenerife, 500 meter van Hospital del Sur, 6 minuten van Los Cristianos en 12 minuten van Tenerife South Airport. Voornamelijk bebouwd met privévilla's in de hogere middenklasse.

Door de wat verhoogde ligging genieten bijna alle woningen van een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan, La Gomera en De Teide. Er zijn dagelijks busdiensten en het duurt slechts ongeveer vijf minuten met de auto om naar het centrum van Los Cristianos of Las Americas te geraken.

Een commercieel centrum, een speelpark, winkels en een kapper liggen in de buurt.

De Finca del Arte, die heel dichtbij ligt, organiseert vaak kunstexposities, jazzavonden met livemuziek en nog veel meer.

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364