Verkocht

Vastgoed Los Cristianos: knap ingericht en rustig gelegen 1 slaapkamer appartement met zeezicht!

Los Cristianos
269.000 €
Referentie: TR341
Appartement
1 Slaapkamer
1 Badkamer
58 m² binnen
14 m² buiten
Bouwjaar 2005
Autostaanplaats
Dicht bij de kust
Parkeerplaats
Zeezicht
Zwembad

OMSCHRIJVING 1 slaapkamer appartement in Los Cristianos

Bij het binnenkomen in dit mooie appartement valt je direct de smaakvolle inrichting op. Alles is praktisch en in detail afgewerkt. Dit appartement is dan ook enkele jaren geleden volledig vernieuwd. De living heeft veel lichtinval dankzij de grote schuiframen naar het aangename terras, waar het heerlijk vertoeven is. Er is zicht langs de ene kant naar de bergen en langs de andere kant naar de oceaan. Het terras kan overdekt worden door elektrische zonneluifels en er is een zeer handige bergkast aanwezig. Er is een open keuken die volledig ingericht is met nieuwe toestellen van goede kwaliteit. Tevens is er een vaatwasser ingebouwd. De ruime slaapkamer heeft schuiframen naar het terras en ingebouwde ruime kasten. De badkamer is vernieuwd en heeft een ligbad met douche. Het grote pluspunt aan dit appartement is dat er ook een garagebox kan aan gekocht worden. Deze zijn gegeerd in de omgeving. Deze afgesloten garagebox onder het appartement gelegen, is extra groot. De prijs : 35.000,- (zit niet in prijs van appartement)

Het complex heeft twee zwembaden waarvan 1 verwarmd en een kinderbad. Verder zijn er mooie tuinen.

Comm. kosten : 100,-

Foto van woning TR341 (7)
Foto van woning TR341 (3)
Foto van woning TR341 (5)
Foto van woning TR341 (4)
Foto van woning TR341 (6)
Foto van woning TR341 (2)
Foto van woning TR341 (8)

LOCATIE Los Cristianos

kaart met locatie

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven.In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud.Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !

CONTACTEER ONS

Tenerifeonline team

Indien je graag informatie wenst, vul dan het invulformulier in en klik versturen. Wij kijken ernaar uit om je verder te helpen met je zoektocht.

adres

Av. el Palm-Mar 22, local 1

38632 Palm-Mar, Santa Cruz de Tenerife

Telefoon nummer
0034 687497364