top of page

TENERIFE NEW YORK UNITED!

Updated: Jun 4

Vanaf 1 juni 2024 zullen de rechtstreekse vluchten vanuit New York terug plaatsvinden.

Met drie vaste  vluchten per week biedt United Airlines 23.400 zitplaatsen op de markt voor het lopende jaar. Zowel tijdens de zomer en wintermaanden. Dus deze keer non stop.


Vluchten

Deze Amerikaanse luchtvaartmaatschappij vliegt op dinsdag, donderdag en zaterdag vanuit de Verenigde Staten (dinsdag, donderdag en zondag in het winterseizoen) en op woensdag, vrijdag en zondag vanuit Tenerife. (maandag, woensdag en vrijdag in het winterseizoen). Elke vlucht duurt ongeveer zeven uur en wordt uitgevoerd met een B757-200-toestel, dat 176 zitplaatsen heeft:

-16 United Polaris businessclass

-160 economy class-stoelen, waaronder 42 Economy PlusSM-stoelen met extra beenruimte
De  verlenging van de rechtstreekse vlucht ook tijdens de wintermaanden is  geweldig nieuws voor het eiland en van vitaal belang voor de succesvolle uitvoering van de strategie van Tenerife om toegang te krijgen tot betere kwalitatieve  doelmarkten. De reizigers uit de VS en Canada blijven langer en hebben een grotere bestedingscapaciteit. Eveneens worden er voor Tenerife meerdere zakelijke kansen gegenereerd in verschillende sectoren.


Voor de CEO van Tenerife Toerisme, Dimple Melwani, "is de uitbreiding van de rechtstreekse verbinding tussen Newark (New York) en Tenerife Zuid een geweldige kans voor het eiland op de Amerikaanse markt waar de belangstelling voor Tenerife blijft groeien". Melwani gebruikt de cijfers om te benadrukken dat "we de afgelopen jaren een toename hebben gezien van reizigers uit de Verenigde Staten en Canada".


Voor de overwinteraars en residenten onder ons : een tripje heen en terug naar New York vanuit Tenerife…Leuk toch!

En voor de mensen in de horeca : de Amerikanen vinden een tip van minimum 10% de meest normale zaak ;)


Comentários


bottom of page